Визия и цели
15569
page-template-default,page,page-id-15569,page-child,parent-pageid-15262,bridge-core-2.8.3,user-registration-page,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Визия и цели

Визия и цели

Мисията на „Пенсионноосигурително дружество ДаллБогг: Живот и Здраве“ ЕАД е да донесе на всички осигурени лица прекрасно задоволство, продължаваща сигурност и финансова самоувереност. Гордостта, доверието и силата на нашите осигурени лица изграждат нашата репутация на солиден договорен партньор за допълнителното пенсионно осигуряване.

 

Ние постоянно се стремим към усъвършенстване работата на нашите добре структурирани пенсионноосигурителни фондове и ефективно инвестиране на активите. Ние решаваме част от вашите проблеми. Основната цел на инвестициите е реално нарастване на обема на натрупаните средства по индивидуалните партиди на осигурените във фондовете лица чрез надеждно управление на рисковете.

 

Създаването и постепенното разширяване на мрежа от активно работещи осигурителни посредници и разработването на образователни програми, свързани с повишаване на осигурителната култура и отговарящи на специфичните нужди на всеки клиент, са ключови елементи от превръщането на „Пенсионноосигурително дружество ДаллБогг: Живот и Здраве“ ЕАД в предпочитан и доверен избор. Дружеството работи при стриктно спазване изискванията на регулаторната рамка – кодекси, закони и подзаконови нормативни актове.